Nieuwe HONOR club app

Beste HONOR-fans,

De nieuwe HONOR CLUB app is nu beschikbaar!

We willen u informeren dat de oudere versie van de HONOR Community/HONOR Club (versies 2.1.1, 2.1.3, 2.1.4, 2.1.5, 2.1.6) vanaf 31 oktober 2021 wordt stopgezet. , we hebben zojuist een nieuwe app geüpdatet om u een betere overgang te geven.

Download hier!

Wat is nieuw voor ons?

1. Nieuwe naam, nieuw pictogram

Voor de nieuwe app hebben we de naam “Honor Community” in hoofdletters veranderd in “HONOR CLUB” en het pictogram bijgewerkt. De nieuwe HONOR CLUB-app is nu gelanceerd in de Google Play Store, terwijl de oude app (versies 2.1.1, 2.1.3, 2.1.4, 2.1.5, 2.1.6) zijn service geleidelijk stopzet. Ga voor een betere ervaring naar de Google Play Store om de nieuwe HONOR CLUB-app voor eind oktober te downloaden.

 

2. Meer inlogmethoden

De nieuwe CLUB ondersteunt Google ID als inlogmethode van derden. De HONOR ID is nu beschikbaar voor de WEU en Rusland, we versnellen om het HONOR ID-systeem klaar te maken voor andere landen. Houd ons in de gaten, want eind oktober komt hij eraan!

3. Betere ervaring

Posten, reageren, liken en de andere functies zijn hetzelfde, zonder enige wijzigingen.

Als een nieuw opgerichte technologiegroep, zetten HONOR en zijn dochterondernemingen zich in om elke klant producten en diensten van hoge kwaliteit te blijven bieden, door een houding die verder gaat dan dat. We kijken uit naar een nieuwe start bij jou in de club!

Ondergetekende,

HONOR officieel team

Let op:

• De nieuwe HONOR CLUB app werkt alleen op GMS (ook wel Google Certified) telefoons!

• Zorg ervoor dat u eerst de oude app (versies 2.1.1, 2.1.3, 2.1.4, 2.1.5, 2.1.6) verwijdert!

KLIK HIER om de HONOR CLUB-app te downloaden!

Bron: HONOR community

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: