HONOR MagicBook V14 Twee 5 MP webcams, infrarood en Windows 11

Een nieuw tijdperk beschrijft niet alleen de nieuwe vlaggenschepen van de HONOR Magic3-serie , maar er gebeurt ook iets op laptopgebied.

De datum voor de lancering van de nieuwe HONOR MagicBook V14 is op Weibo geplaatst.

Het hoogtepunt – een 5 MP dubbele camera met infraroodondersteuning ! Daarnaast wordt het nieuwe Windows 11 voor geïnstalleerd.

Wat zou er achter kunnen zitten?

Aan de ene kant was het duidelijk dat de verborgen camera’s van de vorige MagicBooks voor- en nadelen hadden. Het voordeel is een hoge mate van beveiliging tegen ongewenste kijkers, het nadeel was de kijkhoek, waar je even aan moet wennen.

Nu introduceert HONOR een nieuwe ultrabook met twee 5MP-webcams. Deze zouden een uitstekende ondersteuning kunnen zijn voor gezichtsherkenning in Windows Hello. Aangezien de grootste vijand van de Facescan slechte verlichting is, zijn er rechts en links van de hoge resolutie camera’s 2 IR lampen geplaatst, die zeker 4k video’s kunnen opnemen.

Als u verder denkt, is zelfs een zoomlens mogelijk met zo’n hoge resolutie, die mogelijk het onderwerp, dat wil zeggen u, intelligent kan volgen en zoomen om een ​​nieuwe kwaliteit te bereiken in videoconferenties of videochats.

De nieuwe HONOR MagicBook V14 wordt op 26 september 2021 gepresenteerd.

Zoals altijd zijn we erg benieuwd wanneer welke nieuwe HONOR-producten op de Europese markt komen.

Bron: community Duitsland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: