Traffic Bot

Honor 8X in aantocht.

Er is weer een nieuw Honor toestel uitgekomen. De Honor 8X is gisteren “gelaunched” in Dubai, Frankrijk, Spanje en Italie.

Begin september hebben we al geschreven over de Honor 8X op Honorfan.nl.

De Honor 8X is dan nu uitgebracht in Dubai, maar ook in Frankrijk, Spanje en Italie. Dit kan positief zijn voor Nederland. Wij verwachten dat dit toestel ook binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Althans wij hebben goede hoop. Vanuit onze contactpersoon bij Honor hebben we begrepen dat het toestel over een paar dagen verkrijgbaar zal zijn in Duitsland. En eind van deze maand mogelijk bij de webshops in Nederland. Indien wij een exacte datum hebben dat de Honor 8X in Nederland verkrijgbaar is, dan lees je het natuurlijk op Honorfan.nl.

Op dit moment hebben we de Honor 8X in drie kleuren gezien, te weten zwart, rood en blauw. Of de  Honor 8X ook in deze verkrijgbaar zal zijn is niet duidelijk. Vaak zie je bij de webshops in Nederland dat ze de twee best verkochtende kleuren in hun assortiment hebben.

Specificaties:

De Honor 8x zal 6,5 inch groot zijn met een “screen to body” van 91%. Zoals bijna ieder toestel op dit moment zal het toestel een notch hebben. De schermresolutie is 1080 – 2340. Het toestel is gemaakt van 2.5D aurora glas op het aluminiumframe.

Onder de motorkap zit de Huawei octa-core Kirin 710-chipset, dezelfde die ook gebruikt werd in de Huawei Mate 20 Lite. Ook dit toestel zal de GPU-Turbo bezitten. De batterij is 3750 mAh en helaas wordt snelladen niet ondersteund.

De Honor 8X heeft 4GB RAM geheugen en 64 GB intern geheugen, welke uitbreidbaar is tot 256 GB. Ook wordt er gesproken over een 6 GB RAM versie en ook over 128 GB intern geheugen. Niet duidelijk is of deze ook verkrijgbaar zal zijn in Duitsland of Nederland.

De Honor 8X zal, zoals het er nu uitziet, ook in west Europa leverbaar zijn met NFC.

Het toestel zal bij levering draaien op Android 8.1 en op den duur een update krijgen naar Android 9.0 (Pie). Dit alles met Huawei’s eigen skin EMUI 8.2.

Op de achterkant bevinden zich twee camera’s. Een camera met 20 megapixel en de tweede camera met 2 megapixel, die gerbuikt zal worden voor diepte en achtergrondscherpte in de foto’s. AAn de voorkant zit een “selfie”camera met 16 megapixel. De camera maakt gebruik van de AI functie, zoals we ook beschreven hebben bij de Honor 10 AI functie.

Over de prijzen in Nederland en Duitsland is nog niet veel bekend, maar omgerekend zal dit neerkomen op 240 euro verwachten we.

#ForTheHonorFan #HonorFanNL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: